Nyfiken på oss

Solängskolan växer för varje år och allt fler blir intresserade av att gå på Solängskolan.

Vår antagningsprocess börjar alltid med att man bokar in ett besök där man får se skolans lokaler och höra om vårt arbete. Det är viktigt att elevers, föräldrars och skolans förväntningar får uttalas innan man gör sitt viktiga skolval. Man kan också få boka in en dag då man provar på att gå en hel skoldag i den klass man är intresserad av.

Den vanligaste reaktionen brukar vara: "Oj, vi visste att skolan fanns men inte att den var stå stor och inget om hur ni arbetar."

I många klasser är det fler sökande elever än vi har möjlighet att ta emot. Då följer vi strikta turordningsregler och sätter upp elever på kö.

Boka tid för besök med skolans rektor Daniel Engelbrekt på 0435-448484 eller rektor@solangskolan.se.