Letar du arbete eller vill vikariera hos oss?

Just nu har vi många nya elever som söker sig till skolan. Därför behöver vi:

Mellanstadielärare

Behörig att undervisa i Svenska, Engelska och Matematik. Även andra ämnen kan ingå i kombinationen. Vi önskar att du är legitimerad lärare, erfaren pedagog som har lätt för att kommunicera med eleverna samt är beredd att gå in som klassföreståndare. Vi önskar att sökande delar vår kristna värdegrund.

Fast heltidstjänst med start i augusti. Ansökningar och rekrytering sker fortlöpande.

Skolsköterska

Elevers välmående är en förutsättning för lärande och därför är vår skolsköterska viktig. I jobbet ingår hälsosamtal, vaccinationer, samtal och hälsofrämjande insatser. Skolsköterskan jobbar nära kurator, rektor och speciallärare i skolhälsoteamet.

Utbildning och erfarenhet är meriterande samt att du delar skolans kristna värdegrund.

Fast anställning 10-20% med start i augusti. Ansökningar och rekrytering sker fortlöpande.

Välkommen att höra av dig!
Skicka gärna ett mail till rektor Daniel Engelbrekt 0733-101373
rektor@solangskolan.se

Vaktmästare

Vi söker dig som vill hjälpa våra elever att lyckas i skolan genom fungerande lokaler och skolmiljö.

Arbetsuppgifter:

• Övergripande fastighetsansvar.
  • Kompetens till att sätta sig in i skolans driftsteknik: ventilation, låssystem, larm, maskinpark, köksmaskiner osv.
  • Lösa akuta lokalbehov för att skolans arbete ska kunna rulla på utan störningar.
  • Skapa en översyn över skolans långsiktiga behov. Tillsammans med styrelsens fastighetsutskott ta fram underhållsplan för fastighetens skötsel.
  • Fungera som arbetsledare för såväl övriga vaktmästare som ideella och tillfälliga insatser, tex vid skolans fixardagar då föräldrar deltar.
  • Hantera kontakter med hantverkare och leverantörer

På vår skola är alla vuxna förebilder och viktiga delar i bemötandet för att eleverna ska känna sig trygga och hitta sig själva. Vi har ofta upplevt att vaktmästare fått stor betydelse i enskilda elevers liv. Solängskolan är en icke vinstdrivande friskola med kristen värdegrund. Vi vill att du som sökande delar vår värdegrund.

Tjänstegrad 50%
Tillträde: Enligt överenskommelse.