Just nu söker vi:

Vaktmästare

Vi söker dig som vill hjälpa våra elever att lyckas i skolan genom fungerande lokaler och skolmiljö.

Arbetsuppgifter:

• Övergripande fastighetsansvar.
  • Kompetens till att sätta sig in i skolans driftsteknik: ventilation, låssystem, larm, maskinpark, köksmaskiner osv.
  • Lösa akuta lokalbehov för att skolans arbete ska kunna rulla på utan störningar.
  • Skapa en översyn över skolans långsiktiga behov. Tillsammans med styrelsens fastighetsutskott ta fram underhållsplan för fastighetens skötsel.
  • Fungera som arbetsledare för såväl övriga vaktmästare som ideella och tillfälliga insatser, tex vid skolans fixardagar då föräldrar deltar.
  • Hantera kontakter med hantverkare och leverantörer

På vår skola är alla vuxna förebilder och viktiga delar i bemötandet för att eleverna ska känna sig trygga och hitta sig själva. Vi har ofta upplevt att vaktmästare fått stor betydelse i enskilda elevers liv. Solängskolan är en icke vinstdrivande friskola med kristen värdegrund. Vi vill att du som sökande delar vår värdegrund.

Tjänstegrad 50%
Tillträde: Enligt överenskommelse.