Spansklärare årskurs 6-9

Omfattning: Deltid 15-35%
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi söker dig som har pedagogisk kunskap och erfarenhet för att undervisa i spanska. Vi vill att du delar skolans kristna värdegrund.
Storlek på tjänsten kan vi diskutera utifrån dina förutsättningar. Det kan också finnas möjlighet att kombinera med andra uppgifter på skolan.

Rekrytering sker fortlöpande. Tillträde 6 augusti.

Välkommen att söka en fantastisk tjänst!

Hem- och konsumentkunskapslärare

Omfattning: Deltid 30%
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi söker dig som har pedagogisk kunskap och erfarenhet för att undervisa i hem- och konsumentkunskap. Vi vill att du delar skolans kristna värdegrund.
Storleken på tjänsten kan vi diskutera utifrån dina förutsättningar. Det kan också finnas möjlighet att kombinera med andra uppgifter på skolan.

Rekrytering sker fortlöpande. Tillträde 6 augusti.

Välkommen att söka en fantastisk tjänst!

Elevassistent låg/mellanstadiet

Omfattning: Deltid 65%
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi söker dig som har förmågan att hantera elever med behov av extra tydlighet och omtanke. Vi vill att du delar skolans kristna värdegrund. Storleken på tjänst kan vi diskutera utifrån dina förutsättningar.

Rekrytering sker fortlöpande. Tillträde 6 augusti.

Välkommen att söka en tjänst där man verkligen får möjlighet att skapa hopp hos unga människor!

Mer information om lediga platser kan du få av rektor Daniel Engelbrekt, tel 0435-448484