Under v 47 hade skolan hälsovecka för eleverna i fklass – åk 9.
Eleverna fick lära sig mer om tallriksmodellen, prova ny mat i lunchserveringen, prova på lite nya övningar och rörelser i extra träningspass och alla fick njuta av en god frukost. Det var riktigt härligt att se elever och personal njuta av god mat, lugn musik, tända ljus och sköna samtal med varandra.

På onsdagsförmiddagen fick åk 4-9 besök av Jonas Helgesson som höll föreläsningen ”Ett CP-bra liv” och berättade om hur det är att vara människa.
Tack till Jonas, elevhälsa, köket och alla andra som bidrog till en fin vecka för hela skolan!

Jonas Helgesson fängslade eleverna med sin föreläsning där han blandar allvar med humor på ett skickligt sätt.
Bröd med gott pålägg, fil och flingor, grönsaker, ägg och havregrynsgröt, juice, te och smoothie gav eleverna en god start på dagen.