I lördags, den 16 april, hade vi Gemenskaps- & fixardag här på skolan, förskolan och fritidshemmet.
Ett stort gäng föräldrar, personal och elever samlades i aulan för morgonsamling och fördelning av arbetsuppgifter.
Regnet höll sig borta, men de som tvättade husfasaden var nog ändå genomblöta.
Alla var flitiga och många saker blev gjorda såsom t ex; sovkrubborna på förskolan tvättades, fönster putsades, förråd och andra lokaler städades, ventilationsrör dammades, däck grävdes ner i hinderbanan, nyplanterade träd stagades upp andra träd fälldes, gräsmattor räfsades, kulstötningsring grävdes, blommor planterades, löparbanan och andra ytor sopades och en hel del hålor på parkering och skolgården fylldes igen med grus.
God förmiddagsfika och mat serverades av köket och de minsta barnen på förskolan njöt av lek och bus.
Stort tack till alla som kom och hjälpte till med matlagning, barnpassning alla arbetsuppgifter för att öka trivseln för oss alla både inomhus och utomhus!
fixardag1 fixardag2